Gesten Børnecenter

Opslagstavlen

• Til alle forældre med børn i Gesten Børnecenter
    Når vi har den størrelse, vi har, er jeg overbevist om, at historier og stemninger påvirker alle børn og at historier vandrer hurtigt. Derfor skriver jeg denne besked til jer alle.
    Siden sommerferien har der været temmelig meget uro omkring 0. klasse, det handler både om nogle enkelte børn, og om måden flere af børnene kan være sammen på. Det er selvfølgelig noget vi alle, men især Lisbeth, har arbejdet hårdt på at få styr på. Det går bedre nu! Og det kan komme til at gå endnu bedre.
    Efter efterårsferien flytter vi lidt rundt på nogle støttetimer, så der kommer lidt flere hænder i 0. klasse. Samtidig har vi sat gang i flere tiltag i forhold til nogle enkelte børn, de indsatser dækker hele dagen fra morgen-SFO over skoledagen og til SFO i eftermiddagstimerne.
    Endelig sætter vi alle fokus på omgangsformer og tone i hele børnecentret – det fortjener børnene i 0. klasse og alle andre børn i børnecentret.
    I er som altid meget velkomne til at henvende jer, hvis I har spørgsmål eller kommentarer.
    Rigtig god ferie til jer alle!
    Janus

Janus Harloff Lynggaard den 11-10-2018

Kør sikkert!

Over hele Syd- og Sønderjylland har skolebørn ét vigtigt budskab til deres forældre!

Det er børn (og forældre) fra Højmarkskolen i Holsted, der medvirker i kampagnefilmen.

Anders H. L. Pedersen
    Projekt- og trafiksikkerhedskoordinator